bättre sent än aldrig

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?

Ja! Jag tog mitt pick och pack och lämnade trygga Sverige för USA. Har besökt nya platser, träffat nya underbara människor, och gjort äventyr som jag aldrig kommer glömma. 

Vilka länder besökte du?

Usa och Sverige. 

Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015?

Träning, svensk mat, vara glad, må bra, vara med människor jag älskar. 

Vilket datum från 2014 kommer du alltid minnas?

12 Maj kommer jag aldrig glömma. Sen när vi var på Avicii-konsert i Stockholm och drottning Silivia vinkade till oss!!!!!! Hmm.. sen kommer jag aldrig glömma 4 December, när jag fick sätta min fot på svensk mark igen. 

Vad var din största karriärsmässiga framgång?

Jadu... haha! Au Pair måste det bli. Klarar jag av att vara Au Pair klarar jag av vad som helst. Sen 

 
Och sin största framgång privat?

Att jag VÅGAR göra saker. Att jag vet att jag kan om jag bara så vill. På något vis, inse att ibland måste man våga riskera allt man har för att kunna testa sina vingar. Jag känner att det har varit ett otroligt jobbigt år, men jag har vuxit och känt att jag har fått tillbaka fokuset på mig själv och MITT liv. Inse ännu mer hur viktigt det är med kärlek i form av vänner och familj. Hur materiella ting inte har någon betydelse. Jag har insett och fått instinkt att VÅGA leva. Man vet aldrig vad som händer. Tiden stannar inte för någon, se till att ta vara på varje dag. Väldigt flummigt, men jag känner att jag vill fokusera mer på MIG, VÅGA vara lite "ego". 2015 ska bli bra. På alla sätt och vis. och det ska INGEN ta ifrån mig. 

Vad spenderade du mest pengar på?

Hmmm... USA, hela au pair grejen. Men ja, kanske mat och festande ;) 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2014?

Rather be, då tänker jag på Februari, Linn och avicii. " Cruise"med Florida Georgia Line, då tänker jag på dig Tove hahaha<3 "Clarity" tänker jag på Canadaresan med brudarna. Hmmm.. "All of me", var nog min favolåt. Elvis med "I´ll hold you in my heart", då tänker jag på dig Pappa. Denna låt lyssnade jag på och grät när jag låg på andra sidan atlanten och längta hem. "Gräver guld i USA" hahaha denna låt, ja då låg jag och sjöng med och när "TILL ALLA DEM SOM KORSAT ATLANTEN, VISAT ATT DET GÅR" kom, så peka jag på mig själv och tog åt mig.

Jag har många låtar detta år som får mig att tänka tillbaka och känna de känslor jag kände vid de tillfälle jag lyssnade på dom. Herregud, vilket jäkla känslomässigt år detta har varit. 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Både och. Jag har nog aldrig varit såhär deprimerad under mina 20 år på jorden. Men samtidigt har jag aldrig känt mig så lycklig. 2014 har varit otroligt känslosamt och jobbigt. Har hänt mycket. Både på gott och ont. 

Vad önskar du att du gjort mer?

Mått bra. Varit snäll mot mig själv. Struntat mer i vad andra tycker. 

Blev du kär i år?

Nej, det blev jag inte. Och kommer nog aldrig bli haha. 

Den maträtt du oftast åt?

Shit? Nutella, pizza, SPAGETTHI MED STORA KÖTTBULLAR I TOMATSÅS, snälla gud, låt mig aldrig någonsin behöva äta det igen. Och tack gud, för SVENSK mat<3 Åt bara skräpmat detta år, hemskt. 

Vad gjorde du på din födelsedag 2014?

Eh jobbade. Blev tack och lov överraskad av mina älskade vänner, Tove och Erika! 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Ja! Men det får jag ta igen nu 2015 :) 

Ångrar du något?

Hmm, egentligen inte. Kanske att jag la ner tid på onödiga saker och människor? Vet inte, tycker 2014 var ett himla konstigt år.  

Vad är du mest stolt över?

Att jag den 12 maj lämnade mitt liv för att hoppa från stupet och testa mina vingar, utan att veta om det bär eller brister. Är så inåt hel...stolt över att jag gjorde det! 

 Vad fick dig att må bra?

Utan tvekan, min familj och vänner. Trots att 2014 var ett ganska mörkt år, så var det mina guldklimpar som lyste upp tillvaron. Skulle aldrig överlevt utan Udani. 

Vilken var din bästa månad?

Hmm.. December var rolig! Sverige, utgångar osv. Helgen i Ohio med mina älskade skåningar var med mysig. (Vet att ni är från BLEKINGE, men samma sak;). Måste säga December haha. 

Finns det något du kunnat gjort bättre?

Absolut! Det finns det alltid:) Men ibland får man acceptera det man inte kan kontrollera och försöka göra det bästa man kan av situationen. Jag ser därför framemot 2015, att få ta igen lite tid, 2015 ska bli bra. 

Beskriv 2014 med tre ord.

USA, stress, ångest, jobbigt, lärorikt.